På svenska 

Ilmainen rahti yli 60 € tilauksista, muuten 4.95 €

Klarna Checkout 0 €

Meillä on 14 päivän palautusoikeus


Käsittely- ja toimitusaika

Pyrimme postittamaan tilatut tuotteet jo samana päivänä tai viimeistään seuraavana päivänä tilauksen vastaanotosta. Voit noutaa pakettisi kotipostista normaalisti 3 arkipäivän sisällä. Osa tilaamistasi tuotteista saattaa olla erillisessä varastossamme, jolloin tuotteen käsittelyyn ja lähetykseen voi mennä yhteensä 5 arkipäivää. Posti säilyttää paketteja 2 viikkoa. Lähetyksen saapumisesta ilmoitetaan tekstiviestillä.

Jokaiseen lähetettävään pakettiin lisätään postimaksu, joka on kiinteä 4.95 euroa. Yli 60 euron tilauksissa maksamme postimaksun puolestasi! 

Maksutapa Klarna Checkout 0€

Klarna-lasku, Klarna-tili, korttimaksu tai verkkopankkimaksu, kaikki maksutavat ovat yhtä turvallisia. Klarna Checkout-palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia internetissä. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan. Klarna Checkout-palvelu on selkeä, koska erotamme ostotapahtuman ja maksun toisistaan. Ensin vahvistat ostoksesi, minkä jälkeen valitset haluamasi maksutavan. Voit halutessasi kytkeä PIN-koodin Klarna Checkout -palveluun.
Klarnan käyttöehtoihin pääset täältä. 

Palautusoikeus

Käyttämättömillä tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, joka lasketaan tavaran vastaanottamishetkestä lähtien. Vaihto- ja palautuksesta aiheutuvat kulut maksaa asiakas. Tuotteet tulee palauttaa käyttämättöminä ja alkuperäispakkauksissaan. Muista aina ottaa yhteyttä meihin s-postitse (info@kitsch.fi) ennen kuin palautat tuotteen. Palautuksen tulee tapahtua viikon sisään ilmoituksestasi. Muista pakata palautus kunnolla ja säästä lähetystosite, sillä tuotteet ovat vastuullasi kunnes saamme ne ehjinä takaisin. 

Palautus lähetetään osoitteeseen Kitsch Helsinki Oy, Kaavintie 7, 01650 Vantaa. Kitschin sopimus postin kanssa on käytössä ainoastaan rikkoutuneissa ja väärin lähetetyissä tuotteissa. Älä siis tee asiakaspalautusta, ellei siitä olla sovittu erikseen. 

Huomioithan ettei käytettynä myydyillä tuotteilla ole palautusoikeutta (mm. vaatteet, rintaneulat ja kenkäklipsit). Lisäksi koruissa ei hygieniasyistä ole palautusoikeutta.

Paketin noutamatta jättäminen ei ole sama asia kuin tuotteen palautus/kaupan peruminen. Veloitamme kaikista noutamattomista lähetyksistä toimitus- ja käsittelykuluja 20 euroa. Maksu vastaa suuruudeltaan toimituksen, palautuksen ja käsittelyn todellisia kustannuksia.

Tilauksen voi peruuttaa, jos tilattua tavaraa ei ole vielä toimitettu. Perumisesta kuitenkin koituu asiakkaalle maksettavaksi hallinnollisia kuluja 9 euroa.

Muista tarkastaa osoitetiedot ennen tilauksen tekemistä. Asiakas on itse vastuussa osoitetietojen oikeellisuudesta. 

Tietosuojakäytäntö

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Tietoja käytetään vain tätä tarkoitusta varten, eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.

Yhteydenotto

Jos sinulla on kysyttävää tilaamisesta tai tuotteista, meidät saa parhaiten kiinni s-postilla osoitteesta info@kitsch.fi tai puhelimitse numerosta 0407666602.