På svenska 
  • Fri frakt över 60 €, annars 4.95€

  • Klarna Checkout 0 €

  • Vi har en 14 dagars full returrätt


Leveranstid

Vi strävar till att skicka ut beställningarna samma dag. Du kan hämta paketet från ditt närmaste postkontor inom tre arbetsdagar.

Ifall vi inte av någon anledning har produkterna på lager, kan leveranstiden vara upp till fem arbetsdagar. Beställningen förvaras på posten i två veckor. Du får anmälan om paketets ankomst som ett textmeddelande.

Frakt

Till varje beställning tillkommer en fraktavgift som är 4.95 euro oavsett storleken på din order. Ifall du beställer för över 60 €, bjuder vi på frakten.


Betalning Klarna Checkout 0 kr

Faktura, delbetalning, kortbetalning och direktbetalning via bank.
Klarna Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Genom att besvara ett par frågor identifierar du dig enkelt och du kan välja den betalmetod som passar dig bäst. Läs Klarnas villkor här.


Reklamationer och ångerrätt

Vi erbjuder alltid 14 dagars öppet köp. Om du inte är nöjd med ditt köp kan du inom 14 dagar returnera det. Du behöver då bara betala returportot. Varan måste dock vara i väsentligen oförändrat skick. Märk att du alltid måste kontakta oss per telefon eller e-post, innan du returnerar någon vara. Packa returen noggrant och spara försändelsekvittot, för ifall någon vara blir skadad när du skickar tillbaka, är det du själv som står för kostnaden. Varan måste skickas inom en vecka efter att du tagit kontakt.

Varureturer skickas till: Kitsch Helsinki Oy, Stämjärnsvägen 7, 01650 Vanda. Kitsch har ett kontrakt med posten, men det kan användas ändast om det är frågan om en felleverans, eller en trasig produkt. Använd alltså inte returneringskontraktet utan överenskommelse.

Märk att använda produkter inte kan returneras (t.ex. kläder, pins och shoeclips). Smyckena kan heller ej returneras, av hygieniska skäl.

Att inte hämta ut ett paket betyder inte samma sak som retur. För ej uthämtade brev eller paket förbehåller vi oss rätten att debitera kunden 20 euro för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift.

Beställningen kan avbokas ifall produkterna inte ännu skickats. Då är det kunden som står för avbokningskostnaderna, som är 9 euro.

Kunden är själv ansvarig för att ge rätt uppgifter. Kom ihåg att dubbelkolla adressuppgifterna!

Privatinformationspolicy

Dina personuppgifter behandlas enligt personuppgiftslagen. Kunduppgifterna används i administreringssyfte för kundförhållandet. Vi förbinder oss till att inte överlåta uppgifterna till tredje part.


Kontakta oss

Det enklaste sättet att kontakta oss är via vår e-post info@kitsch.fi, men du kan också nå oss via telefon på 0407666602.